دوربین مدار بسته یکی از نیازهای واجب امروز اماکن و ساختمان های مسکونی و صنعتی می باشد. با پیشرفت تکنولوژی نسل های جدید دوربین وارد بازار شده اند و منجر به ارتقا سطح کیفی آن شده اند. دوربین های قدیمی با نام آنالوگ شناخته می شدند که روز به روز بهتر شده و در حال حاضر دوربین های AHD از کیفیت بالایی برخوردار می باشند. دوربین های جدیدتر با نام آی پی یا تحت شبکه شناخته می شوند که دارای کیفیت و فناوری جدیدتری هستند و هرچه می گذرد سهم بیشتری از بازار را نصیب خود می کنند. نصب دوربین مدار بسته AHD دوربین مدار بسته ای اچ دی نسل جدیدتر آنالوگ است که به آن دوربین اچ دی و توربو اچ دی هم می گویند. سیستم این دوربین ها به این صورت است که یک دستگاه ضبط کننده تصاویر دارند که معمولا 4، 8، 16 و 32 کانال می باشند که تعداد کانال بیانگر حداکثر تعداد دوربین است که می توان به آن متصل نمود. از هر دوربین یک کابل آنتن به دستگاه دی وی آر متصل می شود تا تصویر را به آن منتقل نماید.
معمولا برای انتقال تصویر دوربین به دستگاه تا حدود 100 متر از انواع کابل ها می توان استفاده نمود ولی برای متراژ های بالاتر حتما باید از کابل RG59 با ضخامت و درصد خلوص مس بالا استفاده نمود تا سیستم بدون اشکال کار کند. برای اتصال کابل آنتن (RG59) به دوربین و DVR از فیش BNC استفاده می شود. این فیش ها انواع مختلف پرسی و پیچی را شامل می شوند که استفاده از آنها به سلیقه نصاب مربوط می شود و به لحاظ ویژگی در کیفیت های یکسان تفاوتی ندارند. پس از نصب دوربین ها در مکان مورد نظر و کابل کشی تا دستگاه و اتصال کابل به دوربین و دستگاه می بایست نصب هارد درون دی وی آر انجام شود (باید دقت داشت قسمت زیرین هارد ضربه نخورد چون به شدت آسیب پذیر می باشد) به این صورت که ابتدا هارد را به دستگاه پیچ نموده و سپس کابلهای دیتا و تغذیه را متصل می نماییم. پس از انجام مراحل فوق نیاز به تنظیمات نرم افزاری سیستم دوربین مدار بسته است که کار ساده ای بوده و می توان تصاویر تمام دوربین ها را در یک مانیتور متصل به دی وی ار مشاهده نمود. در مجموع نصب دوربین مدار بسته AHD و آنالوگ کار نسبتا ساده ای است که با کمی مهارت می توان آنرا انجام داد.
نصب دوربین مداربسته تحت شبکه دوربین مدار بسته IP به روزترین سیستم نظارت تصویری محسوب می شود که از کیفیت بالای برخوردار بوده و برای مکان هایی که وضوح تصویر بالا و یا فواصل طولانی بین دوربین دستگاه را نیاز دارند استفاده می شود. ضبط و پخش تصاویر در دوربین های ای پی توسط دستگاه NVR (NETWORK VIDEO RECORDER) انجام می پذیرد. انتقال تصویر از دوربین به ان وی آر برای فواصل کوتاه از کابل های شبکه و برای فواصل طولانی از فیبر نوری یا آنتن استفاده می شود. سیستم نظارتی تحت شبکه به این صورت است که تمام کابلهای دوربین ها به یک سوئیچ شبکه وارد شده و از آن سوئیچ یک کابل به دستگاه NVR متصل می شود و انتقال تصویر تمام دوربین ها به دستگاه صورت می پذیرد. همانطور که مشخص است برای اتصال کابل به سوئیچ از سوکت شبکه استفاده می شود. نصب دوربین مدار بسته IP با توجه به اینکه به مسائل مربوط به شبکه نیز مربوط می شود نیاز به تخصص دارد و حتما باید توسط تکنسین های مجرب انجام شود. نصاب دوربین مدار بسته کار نصب دوربین علاوه بر تخصص به سلیقه و حوصله نیز نیاز دارد. نصاب دوربین باید به کابل کشی و اصول اولیه برق ساختمان تسلط نسبی داشته و همچنین با تنظیمات نرم افزاری دستگاه های ضبط تصویر دوربین آشنا باشد و مورد دیگر اینکه به نصب و راه اندازی اپلیکیشن های موبایل برای انتقال تصویر روی گوشی نیز مسلط باشد.
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1